Schrijf je in

Veilig werken rondom liften

vanaf € 430,00 (excl. BTW)

Kies startmoment en locatie

Vanaf 4 bijeenkomsten
2 locaties

Ongelukken rondom liften, liftschachten en liftinstallaties hebben meestal dezelfde oorzaak: onwetendheid of een gebrek aan kennis van de elementaire principes en werking van de verschillende typen liften.

Daarom biedt opleidingscentrum LiftAcademy u verschillende trainingen waarmee u en/of uw medewerkers veilig en zelfstandig in, op en om liftinstallaties kunnen werken.

Omschrijving

Deze training behandelt alle essentiële aspecten die de cursist moet weten om veilig en zelfstandig in, op en om liftinstallaties te kunnen werken. Ook wordt er aandacht geschonken aan de praktijk.

Verschillende typen liftenBesproken worden onder meer de tractielift, de hydraulische lift en de machinekamerloze lift (MKL). Voor de MKL zijn vaak specifieke handelingen nodig. Met beelden wordt duidelijk weergegeven hoe te handelen bij de meest voorkomende typen.Oefenen in de praktijkTijdens de training wordt in de praktijk geoefend met een tractielift . Aan het einde van de training wordt een praktijktoets gehouden. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat met een geldigheid van twee jaar.

Schrijf je in!