Schrijf je in

Asuitlijning

vanaf € 575,00 (excl. BTW)

Kies startmoment en locatie

Vanaf 1 bijeenkomst
1 locatie
Wil jij leren op een correcte manier (eventueel eigen) uitlijnapparatuur te gebruiken en zelfstandig uitlijningen uit te voeren? Schrijf je in voor deze praktijkgerichte training van SKF!

Omschrijving

Werk jij als technicus van de onderhoudsafdeling die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van as- en/of snaar/riemuitlijningen? Of ben je maintenance manager, productiemanager of hoofd TD? Dan is deze training bedoeld voor jou. Je volgt de trainng al vanaf 1 dag, waarvan de helft practicum is. Je leert o.a. meer over de gevolgen van uitlijnfouten en procedures.

Voorkennis
Voor wie?

Werk jij  als technicus van de onderhoudsafdeling die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van as- en/of snaar/riemuitlijningen? Of ben je maintenance manager, productiemanager of hoofd TD? Dan is deze opleiding bedoeld voor jou. Met de opgedane kennis kun je het belang van correcte uitlijning op de juiste waarde schatten. 

Inhoud

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Gevolgen van uitlijnfouten 
  • Basiskennis: uitlijning, uitlijnfouten en definities 
  • Technieken: directe metingen – uitlijnen met meetklokken – laser 
  • Procedures: voorafgaande controles – uitlijnprocedures – uitlijntoleranties
  • Praktijkgerichte oefeningen 

Het trainingsreferentienummer van SKF is WE 240 N.

Practicum
Practicum

De opzet van deze training is praktijkgericht. Naast een theoriedeel is er veel ruimte om zelfstandig aan verschillende (eventueel eigen) uitlijnapparatuur te werken; van basis- tot geavanceerd.

Afronding
Afronding

Na deze training ontvangt je een certificaat van deelname. 

Schrijf je in!