Schrijf je in

Training De effectieve teamleider

vanaf € 1.035,00 (excl. BTW)

Kies startmoment en locatie

Vanaf 2 bijeenkomsten
12 locaties

Ontwikkel essentiële leiderschapsvaardigheden en werk aan je persoonlijk leiderschap.

Omschrijving

Inleiding De effectieve teamleider

Als teamleider dien je een echte duizendpoot te zijn. Je moet voortdurend schakelen tussen allerlei rollen en taken en krijgt bovendien nog eens te maken met zowel collega’s als klanten, leveranciers en het hogere management. Als je alles zelf wil doen, zal dit niet alleen overweldigend zijn, maar daarnaast kan dit ook een echte valkuil zijn. Heb je behoefte aan een training die jou helpt jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen? Dan biedt de praktijkgerichte training ‘De effectieve teamleider’ wellicht de oplossing voor jou. Tijdens deze training ga je aan de slag met essentiële leiderschapsvaardigheden die jou helpen jezelf te ontwikkelen tot een effectieve teamleider.

Voor wie is de training ‘De effectieve teamleider’?

De training ‘De effectieve teamleider’ is uitermate geschikt voor kantoormedewerkers die zijn doorgegroeid naar een leidinggevende functie. Denk bijvoorbeeld aan een teamleider, hoofd secretariaat, afdelingshoofd, projectleider, verkoopleider of coördinator. In jouw functie stuur jij een afdeling of team aan en ben je verantwoordelijk voor hun ontwikkeling en resultaten. Ben jij werkzaam als chef, uitvoerder of (meewerkend) voorman? Dan is onze training ‘Praktisch leidinggeven op de werkvloer’ beter geschikt voor jou. Heb je al langer ervaring als leidinggevende en heb je al een basistraining leiderschap gevolgd? Dan past de training ‘Authentiek leiderschap’ of de opleiding met diploma ‘Middle Management B’ waarschijnlijk beter bij jouw leerdoelen.

Wat ontwikkel ik?

Na de praktijkgerichte training:

Inzicht in gedrag

Tijdens de training ga je aan de slag met de Q4 DISC gedragsanalyse. Aan de hand van deze analyse krijg je zicht op je eigen gedrag en het gedrag van de mensen om je heen.

Programma

Deze training bestaat uit 2 lesdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Past dit bij jouw leerwensen? Schrijf je dan nu in. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Dan kun je uiteraard contact opnemen met onze studieadviseurs. Je kunt hen bereiken via telefoonnummer 0172 – 42 34 56.

Wie is mijn trainer?

Wij werken uitsluitend met de best gewaardeerde trainers van Nederland. Deze training wordt gegeven door een professional die al ruime tijd ervaring heeft op het gebied van leidinggeven. Hierdoor is hij/zij in staat om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen van enkele essentiële leiderschapsvaardigheden.

Onze aanpak

Wij vinden dat leren verder gaat dan enkel de theorie in het leslokaal. Om die reden kun je na jouw inschrijving onmiddellijk aan de slag met ons lesmateriaal en de voorbereidingsopdrachten. Deze zijn allemaal te vinden op ons online leerplatform. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de training zelf bijzonder interactief is. Dit doen we aan de hand van persoonlijke praktijkvoorbeelden, discussies, oefeningen en zelfanalyses. Om er zeker van te zijn dat jij de nieuwe inzichten en vaardigheden kan borgen, kan je tot 12 maanden na de start van de training contact opnemen met zowel de andere deelnemers, als de trainer.

Ongelimiteerd herhalen

Tijdens het volgen van een training krijg je veel nieuwe indrukken en ideeën. Bij IMK Opleidingen gaan we voor een volledige ontwikkeling van jouw inzichten en vaardigheden. Daarom mag je jouw training zo vaak herhalen als je wilt. Je betaalt alleen de locatiekosten en eventueel vernieuwd lesmateriaal. Kortom: het lesgeld laten we achterwege. Sommige deelnemers vinden het prettig om na een maand de training nog eens te herhalen, anderen willen graag een opfrissing na een jaar.

Schrijf je in!