Schrijf je in

F-gassen opfris categorie 1 & 2 - Solderen

vanaf € 420,00 (excl. BTW)

Kies startmoment en locatie

Vanaf 1 bijeenkomst
1 locatie
Heb je binnenkort jouw (her)examen F-gassen categorie 1 of 2 en wil jouw soldeervaardigheden opfrissen? Dan is deze training geschikt voor jou!

Omschrijving

Ben jij monteur, installateur of een technicus die zijn of haar vaardigheden wil opfrissen of die extra wil oefenen ter voorbereiding op het (her)examen F-gassen 1 of 2 van PBNA? Dan is deze training iets voor jou. Solderen staat tijdens deze opfris centraal.

Voorkennis
Voorkennis

De training F-gassen opfris categorie 1 & 2 - Solderen is ontwikkeld voor monteurs, installateurs of technici die hun vaardigheden op het gebied van solderen willen opfrissen of extra willen oefenen ter voorbereiding op het (her)examen F-gassen categorie I of II van STEK.

Als vooropleiding is de cursus F-gassen categorie 1 of F-gassen categorie 2 (of gelijkwaardig) noodzakelijk.

Inhoud

Tijdens deze training ga je oefenen voor het (her)examen Solderen & Monteren. Hierdoor vergroot je jouw kans om het diploma F-gassen categorie 1 of 2 te behalen. Je wordt voorbereid om tijdens het examen een werkstuk te maken volgens tekening, lektest en druktest. Daarnaast wordt je tijdens het examen beoordeeld op een peelingtest van alle verbindingen.

StudiebelastingDe voorbereiding voor elke les bedraagt gemiddeld 2 uur. In de online leeromgeving staan de vragen, cases en opdrachten klaar. De studiebelasting bedraagt dus 7 lesuren en gemiddeld 2 uur voorbereiding per lesdag.

E-Learning

  • Er is onbeperkt toegang tot het lesmateriaal via MijnROVC
  • Interactie met docent (tot 2 maanden na afronding)
  • Toegang tot e-learnings via EasyGenerator 1 jaar
Practicum
Practicum

Je gaat te werk volgens de eisen zoals ze worden gesteld aan het werkstuk op het (her)examen. Tijdens deze dag ligt de nadruk op het vervaardigen en/of verbinden van leidingdelen.

Afronding
Afronding

Deze cursus wordt met een examen afgerond. Dit examen kan via PBNA of via STEK afgenomen worden. Deze keuze is volledig aan jou. 

Let op: volg je de cursus via ROVC, schrijf je dan in voor het examen op de locatie in Ede.

Schrijf je in!