Schrijf je in

ATEX Bewustzijn (awareness) en basiskennis explosieveiligheid e-learning (Ex 000)

vanaf € 205,00 (excl. BTW)

Vanaf 3 bijeenkomsten
locaties
Na het volgen van deze online e-learning cursus ben je op de hoogte van de risico's van explosiegevaar in de werkomgeving.

Omschrijving

Werk je voor een bedrijf met explosiegevaarlijke gebieden, maar heb je er niet dagelijks mee te maken? Dan moet je toch bewust zijn van de risico's. Speciaal voor jou hebben wij deze ATEX Bewustzijn (awareness) en basiskennis explosieveiligheid e-learning (Ex 000) . Deze erkende vakcursus is zeer geschikt voor een manager of teamleider.

Je volgt deze e-learning cursus online, via e-Learning. Zo kan je volledig studeren waar en wanneer je maar wilt!

Voorkennis
Voor wie?

Voor deze training is geen specifieke vooropleiding nodig.

Inhoud

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Eigenschappen van brandbare gassen
  • Aard van explosieve atmosferen
  • Zonering en markering
  • Risico’s en verantwoordelijkheden bij betreding explosiegevaarlijke gebieden
  • Rollen van betrokken partijen
Afronding
Afronding

Na afloop van deze e-learning ontvang je het bewijs van deelname ‘ATEX Bewustzijn (awareness) en basiskennis explosieveiligheid e-learning (Ex 000) ’. Na het doorlopen van deze e-learning cursus kunt je ervoor kiezen om een schriftelijk examen te doen. Heb je voor het examen een voldoende behaald, dan ontvang je het attest ‘ATEX-EX 000 Ex Awareness’.

Wil je ook internationaal kunnen werken? Dan heb je een persoonscertificaat nodig dat voldoet aan het internationale IECEx 05-certificatieschema. Zo’n persoonscertificaat vraag je aan bij PBNA Certification. Voor deze aanvraag het je het betreffende attest nodig en een ‘evidence file’ (documenten waarin de werkgever jouw werkervaring heeft vastgelegd).

Schrijf je in!