Schrijf je in

F-gassen opfris categorie 1 - Installatie & Inspectie

vanaf € 350,00 (excl. BTW)

Kies startmoment en locatie

Vanaf 1 bijeenkomst
1 locatie
Heb jij binnenkort je (her)examen F-gassen categorie 1 en wil jij nog wat extra aandacht besteden aan het onderdeel Installatie & Inspectie? Volg dan deze training!

Omschrijving

Ben jij monteur, installateur of een technicus die zijn vaardigheden wil opfrissen of extra wil oefenen ter voorbereiding op het (her)examen F-gassen categorie 1 van PBNA of STEK? Dan is deze training iets voor jou. Installatie & Inspectie wordt tijdens deze opfris uitvoerig behandeld.

Voorkennis
Voorkennis

De training F-gassen opfris categorie 1 - Installatie & Inspectie is ontwikkeld voor monteurs, installateurs of technici die hun vaardigheden op het gebied van het uitvoeren van inspecties aan koelinstallaties willen opfrissen. Of die extra willen oefenen ter voorbereiding op het (her)examen F-gassen categorie 1 van PBNA of STEK.

Als vooropleiding is de cursus F-gassen categorie 1 (of gelijkwaardig) noodzakelijk.

Inhoud

Tijdens deze training ga je oefenen voor het (her)examen Installatie & Inspectie. Hierdoor vergroot je jouw kans om het diploma F-gassen categorie 1 te behalen. Je wordt voorbereid om tijdens het examen componenten (verdamperdrukregelaar) af te stellen en in te regelen. Ook zal je een installatie beoordelen en meten.

StudiebelastingDe voorbereiding voor elke les bedraagt gemiddeld 2 uur. In de online leeromgeving staan de vragen, cases en opdrachten klaar. De studiebelasting bedraagt dus 7 lesuren en gemiddeld 2 uur voorbereiding per lesdag.

E-Learning

  • Er is onbeperkt toegang tot het lesmateriaal via MijnROVC
  • Interactie met docent (tot 2 maanden na afronding)
  • Toegang tot e-learnings via EasyGenerator 1 jaar
Practicum
Practicum

Je oefent in het afstellen van pressostaten, de verdampingsdrukregelaar en het thermostatische expansieventiel.

Afronding
Afronding

Deze cursus wordt met een examen afgerond. Dit examen kan via PBNA of via STEK afgenomen worden. Deze keuze is volledig aan jou. 

Zowel PBNA als Stek zijn door de overheid geaccrediteerd als exameninstelling voor F-gassen examens. ROVC is een door PBNA en Stek erkende examenlocatie. Bij het behalen van je F-gassen examen ontvang je het F-gassen persoonscertificaat.

Let op: volg je de cursus via ROVC, schrijf je dan in voor het examen op de locatie in Ede.

Schrijf je in!