Schrijf je in

BricsCAD Basis + Gevorderd

vanaf € 1.600,00 (excl. BTW)

Kies startmoment en locatie

Vanaf 5 bijeenkomsten
13 locaties

Door deel te nemen aan de BricsCAD Basis + Gevorderd bundelcursus leert u zowel de basisfuncties als de gevorderde functies van BricsCAD. Binnen een korte tijd heeft u dit softwarepakket onder de knie.

Omschrijving

Door deel te nemen aan de BricsCAD Basis + Gevorderd bundelcursus leert u zowel de basisfuncties als de gevorderde functies van BricsCAD. Binnen een korte tijd heeft u dit softwarepakket onder de knie.

Tijdens deze vijfdaagse cursus leert u, naast de basisfunctionaliteiten van BricsCAD, ook commando’s uit de gevorderden cursus die de productiviteit sterk vergroten. Na het volgen van de basiscursus is er tijd om het geleerde in de praktijk te brengen, om vervolgens enkele weken daarna de cursus voor gevorderden te volgen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze klassikale bundelcursus is bedoeld voor iedereen die in een kort tijdsbestek optimaal en effectief gebruik wil maken van de uitgebreide mogelijkheden van BricsCAD.

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze cursus te volgen?

Na het volgen van de cursus kunt u zelfstandig en op een correcte manier een tweedimensionale tekening maken, wijzigen en afdrukken. Met de opgedane kennis in de gevorderden cursus beheerst u tevens specifieke functies, waarmee optimaal en effectief gebruik gemaakt kan worden met BricsCAD.

Welke onderwerpen worden er tijdens deze cursus behandeld?

Tijdens de cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze BricsCAD cursus?

U hoeft voor deze cursus geen kennis van BricsCAD te hebben. Uw eigen vakkennis is voldoende. Enige algemene kennis en ervaring met Windows is wel een vereiste.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Op de eerste trainingsdag ontvangt u instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een BricsCAD licentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren. Hiermee kunt u gedurende de cursus ook thuis oefenen met de software.

Voor de BricsCAD cursussen beschikken wij in heel Nederland over uitstekende gefaciliteerde trainingslocaties. Tijdens de cursus maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Opleidingskenmerk(en)
Onze BricsCAD cursussen:

Schrijf je in!