Schrijf je in

1 daagse code 95 Reachtruck (nascholing)

vanaf € 351,00 (excl. BTW)

Kies startmoment en locatie

Vanaf 1 bijeenkomst
20 locaties

Deze opleiding bevat speciale oefeningen om het eerder geleerde op te frissen. Ook wordt er nadrukkelijk aandacht besteed aan wat de reachtruckbestuurder de afgelopen jaren in de praktijk is tegengekomen. Na het volgen van deze opleiding kan de chauffeur aanmerking komen voor de nascholing Code95 Richtlijn vakbekwaamheid.

De bijkomende kosten voor de registratie van de uren bij het CBR bedragen € 30,- exclusief btw.

Omschrijving

Voor wie is deze cursus?

Deze reachtruckcursus is bedoeld voor de reachtruckchauffeur die al in het bezit is van een reachtruckcertificaat waarvan de geldigheid is of gaat verlopen, en voor personen die een reachtruck besturen en al over enige ervaring beschikken. Deze uren worden meegeteld voor code95 (7 theoretische uren)

Programma

De opleidingsduur bedraagt 1 dag van 07:00 tot 15:00 uur. Deze opleiding wordt standaard afgesloten met een BLOM-veiligheidsexamen. Alle reachtruckcertificaten hebben een geldigheid van 5 jaar.

Naast hercertificering van de reeds genoemde certificaten kunnen wij ook andere certificaten hercertificeren na overlegging van een copy van het origineel.

Extra

Elektropallettruck en stapelaar vormen een vast onderdeel van deze cursus. Bij een voldoende resultaat voor de opdrachten, ontvangt u, zonder extra kosten, ook voor deze voertuigen een certificaat.

Schrijf je in!