Schrijf je in

SOLIDWORKS Basis

vanaf € 1.500,00 (excl. BTW)

Kies startmoment en locatie

Vanaf 4 bijeenkomsten
14 locaties

Tijdens de SOLIDWORKS Basiscursus leert u hoe u het meest productief met SOLIDWORKS kunt werken. Van schets tot model, van part tot assembly, van ontwerp tot werktekening.

Omschrijving

Tijdens de SOLIDWORKS Basiscursus leert u hoe u het meest productief met SOLIDWORKS kunt werken. Van schets tot model, van part tot assembly, van ontwerp tot werktekening.

Voor wie is de cursus bedoeld?

Deze SOLIDWORKS Basiscursus is bedoeld voor tekenaars en constructeurs die nog geen of beperkte kennis hebben van SOLIDWORKS en willen werken met het softwarepakket.

Welke onderwerpen worden er tijdens deze cursus behandeld?

Tijdens de cursus worden de volgende onderwerpen behandeld.

Introductie:

Modelleren 1:

Modelleren 2:

Samenstellingen:

2D tekening:

Overig:

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze SOLIDWORKS cursus?

U hoeft geen kennis van SOLIDWORKS te hebben; uw eigen vakkennis is voldoende.

Cursusmateriaal en faciliteiten

U ontvangt een cursusboek, welke veel oefenstof bevat met voorbeelden uit het bedrijfsleven. Daarnaast worden tijdens de cursus praktijkgerichte oefeningen uitgereikt en gemaakt.

Voor de SOLIDWORKS cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over goed ingerichte trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining wordt u een lunch aangeboden.

Opleidingskenmerk(en)

SOLIDWORKS is, net als Inventor, een krachtige 3D ontwerptool voor het snel en eenvoudig opzetten van parts, samenstellingen en 2D tekeningen met minimale trainingbehoeften. Met applicatiespecifieke tools voor plaatwerk, lasconstructies en matrijzen ben je volledig uitgerust om de beste ontwerpen te maken. 

Onze aanbod van SOLIDWORKS cursussen:

Schrijf je in!