Schrijf je in

2-daagse code 95 Reachtruck (nascholing)

vanaf € 611,00 (excl. BTW)

Kies startmoment en locatie

Vanaf 2 bijeenkomsten
20 locaties

Naast het bijschrijven van 14 theoretische uren die meetellen voor de nascholing vakbekwaamheid Code95 ben je tijdens deze opleiding vooral bezig met het rijden van opdrachten op de verschillende reachtrucks. De opleiding bevat handige handvaten voor het veilig en efficient werken met de reachtruck en speciale oefeningen om het eerder geleerde op te frissen. Naast het uitgebreide praktijkgedeelte volg je klassikaal de theorie met als leidraad de 10 meest voorkomende incidenten op en rondom de reachtruck. Na het volgen van deze 2 daagse opleiding ben je meer bewust van wat veilig werken inhoudt. Ook ben je op de hoogte van de eigen veranwoordelijkheid wanneer je achter het stuur van de reachtruck plaatsneemt. Deze opleiding biedt de beroepschauffeur de mogelijkheid om het reachtruckcertificaat te halen en daarmee voor de toekomst breder inzetbaar te zijn.

De bijkomende kosten voor de registratie van de uren bij het CBR bedragen € 60,- exclusief btw.

Omschrijving

Voor wie is deze cursus?

Deze reachtruckopleiding is als basisopleiding bedoeld voor medewerkers die nog geen enkele ervaring op een reachtruck hebben. 

Programma

De opleidingsduur bedraagt 2 lange dagen, van 07.00 uur tot 15.00 uur, waarbij de nadruk met 10 uur praktijktijd op de praktijk ligt. De theorie zal op dag 2 afgetoetst worden. Deze cursus zal 14 uur mee tellen voor nascholing code95. Wat ga je leren?

Extra

Elektropallettruck en stapelaar vormen een vast onderdeel van deze cursus. Bij een voldoende resultaat voor de opdrachten, ontvangt u, zonder extra kosten, ook voor deze voertuigen een certificaat.

Wat is de waarde van een reachtrukcertificaat?

Een reachtruckopleiding zal de kosten en veiligheid positief beïnvloeden. Bovendien is een onderneming in het kader van de Arbo-wet verplicht de betreffende werknemers grondig te laten instrueren ook met betrekking tot reachtruck en veiligheid.

Met een aanvullende praktijkdag heftruck kunt u ook het heftruckcertificaat behalen.

Schrijf je in!